Va facem imprimantele si cartusele ca noi.

Daca din cauza defectelor tehnice ale imprimantelor sau cartuselor va este perturbata activitatea organizatie dvs., acest lucru nu trebuie sa se mai intample. Va oferim solutii pe termen lung pentru ca sa nu simtiti defectiunile tehnice ale imprimantelor.

3100+
Imprimante reparate
12+
Ani de experienta
11+
Diplome castigate
11000+
Fise indeplinite
Oferim urmatoarele servicii

Serviciile oferite de noi sunt variate si ne implicam in diverse lucrari. Reincarcare cu consumabil a cartuselor cu toner/praf sau cerneala. Deservirea periodica a copiatoarelor. Regenerare (restabilirea calitatii imaginii de imprimare sau copiere prin inlocuirea componentelor uzate). Instalarea SACC (sistem de alimentare continua cu cerneala) la imprimantele cu sistem de functionare jet de cerneala.

Incarcare cartus toner

Timp de executie: 15min - 30min - pentru cartusele aduse la service. Pentru clienti (firme) din Nisporeni: Cartusele pot fi ridicate de la sediul clientului si returnate dupa reumplere.

Incarcare cartus cerneala

Timp de executie: 5min - 10min - pentru cartusele aduse la service. Pentru clienti (firme) din Nisporeni: Cartusele pot fi ridicate de la sediul clientului si returnate dupa reumplere.

Reparare imprimante

Reparatia imprimantelor precum sunt: Canon, Kiosera, Samsung, Xerox WorkCentre. Timpul de executie difera de la model la model. Toate imprimantele se repara in service.

Resetare/reprogramare

Unele imprimante lucreaza pe baza unui contor sau a unui chip ce duce evidenta numarului de foi ce au fost imprimate. Daca primiti asa gen de erori noi le putem indeparta.

Deservire imprimanta

Efectuam deservirea si repararea tehnica imprimantelor, copiatoarelor, multifunctionalelor cu laser si inkjet, putem face fata la orice dificultate, asteptam sa ne testati.

Sistem de alimentare

Daca ati obosit sa schimbati cartusele sau sa le reincarcati cu cerneala? Avem solutii! Instalam sistem de alimentare continuu, ceea ce faciliteaza lucrul dvs.
Va asteptam oricand la noi sa va deservim imprimanta sau cartusul!
Programati-va online!

Obtineti mai mult de la imprimanta dvs.
Ne-am axat pe reparatia imprimantelor inca din 2003, de aceea puteti obtine mai multa performanta.
Regenerare cartus
100%
Resetare contor/chip
100%
Piese calitative si originale
100%