Va facem computerul sa zboare

Calitativ si eficient! Reparatia calculatoarelor dupa urmatoarele categorii: Calculatoare de masa (desktop) si portative (laptop-uri) de orice configuratie. Software (restabilire SO si date, instalare programe profesionale si utilitare, devirusare). Hardware (interventie electronica sau schimbul componentului, actualizare si imbunatatire caracteristici).

4500+
Computere reparate
10+
Ani de experienta
10+
Diplome castigate
10000+
Fise indeplinite
Oferim urmatoarele servicii

Serviciile oferite de noi sunt variate si ne implicam intensiv sa tinem pasul cu tehnologiile noi, astfel oferim o gama larga de lucrari pe care le prezentam mai jos dar nu ne limitam doar la acestea.

Restabilire Sistem Operativ

In cazul in care aveti o problema cu sistemul de operare, fie ca genereaza erori sau nu este compatibil cu anumite programe, atunci, o restabilire e ceea ce trebuie.

Recuperare date pierdute

In ultimul timp tot mai multi pierd informatia importanta. Daca ati sters ceva, incercam sa va recuperam datele ce au fost sterse intamplator sau de anumiti virusi.

Deservire tehnica

Computerele absorb mereu praful din camera, iar praful le poate distruge. De aceea recomandam cel putin o data pe an o deservire la computerul dvs.

Instalare softuri freeware

Fie ca este vorba de un antivirus sau alte programe de care aveti nevoie sa lucrati, instalam orice tip de soft freeware, dar si de pe discul clientului daca are licenta.

Diagnosticare PC - Laptop

Daca aveti un computer pe care nu il mai folositi de mult timp si doriti sa stiti in ce stare este, il puteti aduce la un diagnostic minutios pentru a sti starea lui.

Reparare HDD de erori

HDD-ul este componentul care se uzeaza cel mai frecvent la un PC, unele recomanda de inlocuit, altelea se poate de reparat, asteptam sa vedem in ce stare e al dvs.
Va asteptam oricand la noi sa va deservim computerul sau laptopul!
Programati-va online!

Obtine mai mult de la computerul personal
Ne-am axat pe optimizarea computerelor atat la nivel de hardware cat si la nivel de soft.
CPU/RAM/MB
100%
Windows/Linux
100%
Softuri/jocuri
100%