Despre Noi - CenDigi
In urma cu mai multi ani in acelasi spatiu spuneam ca suntem o firma tanara. Acum nu mai putem spune acest lucru tinand cont ca am intrat in al 15-lea an de activitate. Ambitiile au ramas aceleasi, sa fim mai buni ca ieri si cea mai buna versiunea a clientilor nostri.

Ce oferim si ce livram?

Ne-am axat pe serviciile din domeniul IT din 2003 si de atunci oferim zi de zi clientilor nostri stabilitate si incredere prin tot ceea ce le livram.

Reparare computere

Reparam calculatoare si laptopuri la nivel de software, precum si hardware.
Detalii

Reparare imprimante

Imprimante cu sistem de functionare laser si jet de cerneala, reincarcare si reparare.
Detalii

Multiplicare si birotica

Copiere, imprimare, legare, copertare si scanare. Sistemul de copiere este digital.
Detalii

Creare site-uri web si Magazine online

Oferim servicii de realizare si administrare a oricarui tip de site. Precum si construirea sau dezvoltarea magzinelor online.
Detalii

Programare / Proiectarea si implementarea IT

Programare si proiectare profesionala este rezultatul experientei de aproape 10 ani în domeniul IT.
Detalii

Paza / Sisteme de securitate

Instalam alarme de securitate la domiciul, oficii, intreprinderi, alte tipuri de alarme precum sunt cele antiincendiu.
Detalii
15000+
Clienti deserviti
15+
Ani de experienta
10+
Diplome castigate
25000+
Fise indeplinite
Echipa CenDigi

Succesul nostru este rezultatul muncii in echipa si bazandu-ne pe expertiza tehnica si pe stilul nostru creativ oferind o solutie full-service clientilor nostri.

Andrei Robu

Director / Administrator

Stela Robu

Director Manager / Vanzari

Uliana Robu

Multiplicare / Birotica / Dactilografiere

Vadim Sofienco

Inginer computere / Software / Hardware

Dumitru Petic

Inginer imprimante / Laptop-uri / Hardware

Mihail Mariniuc

Operator / Webmaster / Explorator

Ecaterina Erhan

Multiplicare / Birotica / Dactilografiere

Jana Fonari

Multiplicare / Birotica / Dactilografiere
Istoria CenDigi

Totul a inceput prin a ne bucura de adaptarea strategiilor noastre pentru a oferi fiecărui client cele mai bune soluții care se afla in cautare.

2003

Ne-am deschis
Ne-am infiintat si am inceput activitatea noastra în 2003, cu o echipă tânără şi ambiţii mari.

2004

Un pas mare inainte
Am trecut de la stadiul proiect la entitate juridică din dorinţa de a impune pe piaţă o imagine a serviciilor şi produselor.

2005

Crestem incet dar sigur
Cu paşi mici am reusit să ne construim o imagine şi să atragem un portofoliu de clienti cu nume in domeniile in care activeaza.

2006

Ne largim si evoluam
La inceput eram axati mai mult pe servicii restranse. Ulterior incepand cu anul 2007 ne-am orientat si catre domeniul hardware si software.

2007

Sediu nou in centrul din Nisporeni
In consecinta rezultatele au continuat sa apara iar firma a progresat. Una din marele realizari ale anului 2007 a fost achizitia spatiului in care ne desfasuram activitatea. Aceasta achizitie garanteaza clientilor siguranta ca oricand ne vor gasi in acelasi loc.

2009

Asistenta tehnica in dezvoltare
Incepând cu anul 2009 departamentul de asistentă tehnică si mentenanţă la sediul firmelor s-a extins acumuland un portofoliu considerabil.

2010

Lansarea sitului si un nou departament
Din 2010 am lansat prima versiune a sitului nostru web cendigi.md, tot atunci a luat fiinta un pui al firmei CenDigi, departamentul acesta urmand sa se ocupe de elaboarea, dezvoltarea si intretinerea saiturilor web, atat pentru firme cat si pentru institutii de invatamant si persoane fizice.

2011

Securitate si antiincendiu
Rezultatele ne-au permis sa ne gadim si la alte domenii si astfel a luat fiinta un alt departament, specializat in servicii din domeniul instalatiilor antiincendiu, paza si securitate, unde am dovedit clientilor aceeasi seriozitate. Aceasta noua orientare nu ne-a facut sa ne pierdem concentrarea de la domeniul, computerelor, imprimantelor, consumabilelor si reincarcarii cartuselor.

2012

Concentrare asupra activitatii
Anul 2012 este anul in care ne-am concentrat sa conservam nivelul pe care l-am atins. Am reusit pana acum si ne pregatim sa crestem iar. Am venit in intimpinarea noilor cerinte ale clientilor. Am reusit sa pastram preturile neafectate de cresterile de taxe si fluctuatiile valutare. Evident calitatea a ramas la acelasi nivel inalt.

2013 - 2018

Extinderea portofoliului
Anii 2013 si 2018 ii putem caracteriza prin extindera portofoliului de clienti si implicit a echipei CenDigi. In acest sens, vrem sa le multumim tuturor clientilor nostri pentru colaborarea de pana acum dar si furnizorilor pentru suportul acordat.

2019

Dedicati clientilor
Avem planuri mari si poate si dumneavoastra veti deveni unul dintre clientii nostri multumiti!
Iata ce zic clientii nostri despre noi

Clientii CenDigi si rezultatele noastre sunt cea mai buna dovada a faptului ca metodologiile noastre functioneaza. Dar, de asemenea, am primit numeroase premii și laude din partea partenerilor și a colegilor noștri.