Alege un website de la noi!
Avem experienta in domeniul web design si de creare a site-urilor web din 2002. Cand internetul a inceput sa intre in casele oamenilor noi ne-am prins imediat ca acesta este viitorul. Stim ca cei ce administreaza o afacere si daca nu au un site bine creat si structurat sau un magazin online usor de intretinut, atunci impactul asupra clientilor nu este atat de serios si/sau in ochii lor nu pare atat de solida firma de la care ar trebui sa cumpere – prezentul actual demonstreaza pe deplin acest lucru.
Potentialii clienti sunt cei care in primul rand va vor accesa site-ul web, iata de ce un website bine gandit care sa va caracterizeze cel mai bine firma dvs. este cel care va fi oglinda sau prima fata a afacerii pe care o conduceti. Daca detineti deja un site web, iar acesta nu aduce trafic si nici clienti – noi ne angajam sa va analizam gratuit website-ul si sa revenim cu rezolutii in ceea ce priveste optimizarea acestuia. Tot in acest sens daca doriti un redesing sau careva lucrari de intretinere sau administrare pentru actualul site, ne ocupam noi sa aveti totul la zi.
Nu ne place lauda, dar ca sa stiti – in activitatea noastra am realizat si dezvoltat multe website-uri si lucram zi de zi cu diversi clienti din R. Moldova si intreaga lume – acum e timpul sa dezvoltam si afacerii dvs. un website profesional la cel mai inalt nivel.
 • Site securizat si protejat de atacuri si virusi.
 • Administrare si redesign nelimitat fara suprataxe.
 • Suport tehnic oferit cu cea mai mare placere!

Un site gasit aduce venit!

Stim ca un website nu trebuie doar construit bine dar si optimizat pentru motoarele de cautare, pentru ca doar asa potentialii clienti vor ajunge unde trebuie.
Iata de ce, ne bucuram sa oferim cea mai buna strategie pentru fiecare client in parte. In acest sens, optimizam fiecare site pentru a fi gasit cu usurinta pe google sau alt motor de cautare.

Optimizare website

Noi analizam structura site-ului, arhitectura interna si alte elemente cheie care sunt ponderate.

Constructie solida

O baza solida a unui website spune totul despre experienta echipei care il construieste, noi realizam un site pe o fundatie solida!

Tintim ceea ce doriti

Stim cat e de important sa va gaseasca acei clienti care au nevoie de ceea ce oferiti, iata de ce noi tintim sa aducem trafic si clienti pe site cu o putere mai mare de cumparare.

Grafic informational

Echipa noastra creativa, de designeri si dezvoltatori va tine mereu la curent in ceea ce priveste lucrarile site-ului dvs. Fiecare aspect este analizat cu atentie si dezbatut.

Promovare website

Ne ocupam de promovarea website-ului atat pe retelele sociale cat si pe motoarele de cautare precum si alte metode organice de a aduce trafic. Cu toate ca se stie ca algoritmii de cautare nu ii cunoaste nimeni, noi insa stim ca mai presus de toate continutul este regele!

Rapoarte si analiza

Noi iubim datele lunare atunci cand vine vorba de analiza, convertire si profit. Cu aceste lucruri in gand va trimitem lunar rapoarte si analize privind statistica site-ului dvs.
La noi aveti
toate serviciile de top incluse!
Suntem printre putinii care ofera o gama larga de servicii de top intr-un singur pachet. Iata ca iarasi ne-am laudat singuri pe noi – oricum, aflati ca aceste servicii costa o groaza de bani pe piata, iar noi le integram gratuit pentru ca tinem la clientii nostri.

Detalii

Creare site web responsive
Cream si realizam doar site-uri responsive si adaptabile pe orice dispozitiv, atat mobile cat si desktop.
Optimizare SEO si analiza
Ne ocupam de oprimizare si de analiza ca sa aveti clientii care sunt interesati de ceea ce oferiti.
Mai multe tipuri de design
Pe parcursul activitatii ne-am gandit sa oferim clientilor mai multe tipuri de design care redau sentimente diverse fiecare in parte. In final alegerea va aparatine cum sa arate site-ul firmei dvs.
Administrare website si suport tehnic 24/24
Un site administrat corect si intretinut cu grija va aduce beneficiile mult dorite, vanzari crescute si clienti fericiti!

Fii in top si primeste mai mult de la website-ul tau!

Misiunea noastra este sa facem fiecare client cat mai fericit si multumit! Iata de ce va cerem sa ne incredintati sa va cream un website puternic si sa-l ducem cat mai sus in top ca sa primiti satisfactie de la el, iar bucuria noastra sa se multiplice atunci cand vom sti cat de bucurosi v-am facut.
Daca nu ne tinem de promisiunile facute – ne retragem inapoi.

1200+
site-uri create
3000+
proiecte realizate
Lucru in echipă
Succesul nostru este rezultatul muncii în echipă iar pe baza expertizei noastre tehnice și a stilului nostru creativ reusim sa oferim o soluție completă de servicii clienților noștri.

Primeste un site optimizat, implicand convertirea si analiza chiar acum!

Site-uri la preturi ieftine

Ne bucuram sa adaptam strategii pentru a oferi la toti clientii cele mai bune preturi si solutii din industria de web design si creare a site-urilor.

Basic

$
8900
pe site
 • 25 Analytics Campaign
 • 1,300Change Keywords
 • 25 Social Media Reviews
 • 1 Free Optimization
 • 24/7 Support

 

Ultra

$
19900
Site plus magazin online
 • 25 Analytics Campaign
 • 1,300Change Keywords
 • 25 Social Media Reviews
 • 1 Free Optimization
 • 24/7 Support

 

PRO

$
7999
pe site
 • 25 Analytics Campaign
 • 1,300Change Keywords
 • 25 Social Media Reviews
 • 1 Free Optimization
 • 24/7 Support
Platiti atunci cand sunteti multumiti de site!

Talentul, experienta si pasiunea cu care lucram, ne-au demonstrat in timp ca clientii ar trebui sa plateasca doar atunci cand sunt pe deplin multumiti de rezultate.
Nicaieri in lumea asta nu veti gasi ceea ce va oferim noi, iar daca veti gasi sa ne anuntati sa vedem cine ne copie! 🙂

Creare site, design, optimizare, analiza si suport fara plata in avans!

Da, ati citit bine, va oferim totul gratuit pana atunci cand va veti convinge ca sunteti pe deplin multumiti de rezultate.

Ajutam firmele care sunt la inceput!

Respectam pe toti cei care incep sa ofere ceva publicului, iata de ce nu percepem taxe de la incepatori in primul lor an de activitate. Asta inseamna ca primiti un website absolut gratuit.
 • Optimization
 • PPC Analysis
 • Advertising
 • PPC Audit
 • Remarketing
Nu sunteti decisi sau convinsi de crearea unui site web?

Puteti intra in legatura cu noi oricand, atat la telefon, email, chat online, skype, viber, WhatsApp.
Iar daca doriti sa vedeti cateva exemple de website-uri deja create si sa alegeti un model pentru categoria in care se incadreaza activitatea dvs., atunci o puteti face mai jos, rasfoind exemplele din care puteti alege.