Creare site ieftin si rapid, blog wordpress, magazin online!

Slide background

Creare Site ieftin!


Creare site ieftin la preturi foarte accesibile pentru toti. Realizarea website-urilor de tip: blog personal sau al companiei, site de prezentare, magazin online, landing page, site si sistem de notare online pentru scoala dvs. Toate situ-rile se construiesc folosind cele mai noi tendinte si tehnologii de programare si webdesign. Daca sunteti deja prezenti pe internet atunci noi va putem promova sau reconstrui paginile pentru a fi mai usor gasiti.
Detalii

De ce este ieftin?


Va oferim servicii profesionale la preturi mici pentru ca nu banii conteaza pentru noi, dar ne pasa de clientii nostri si vrem din tot sufletul sa fie multumiti pentru ca astfel vom fi si noi fericiti! Suntem disponibili pentru o colaborare pe termen indelungat cu firme, companii, scoli, colegii, agenti economici sau persoane fizice. Daca aveti deja un site atunci noi il putem dezvoltam si/sau administra zilnic, saptamanal sau anual.
Detalii

Realizare website rapid!


Va promitem sa va realizam website-ul in termen de 24/72 de ore. Datorita echipei noastre dinamice si a colectivului iubitor de lucru promisiunea noastra catre dvs. devine datorie, iar daca nu ne indeplinim datoria atunci va achitam jumatate de suma inapoi din costul total al proiectului.
Detalii

Creare Blog wordpress


Doriti un blog bazat pe WordPress? Noi stim cat de dificil poate fi acest proces daca nu sunteti familiarizat cu acest domeniu. Este destul sa ne spuneti despre tipul de blog de care aveti nevoie, nu conteaza daca este personal pentru dvs. sau pentru firma ce va aprtine. Ne vom implica si vom dezvolta un blog profesional in cel mai scurt timp posibil. Daca dispuneti de timp si doriti sa experimentati intreg procesul de lucru atunci va invitam sa accesati articolul nostru pe aceasta tema.
Detalii

Magazin Online


Un magazin online va permite sa acumulati venituri impunatoare de aceea niciodata nu a fost o vreme mai potrivita pentru a deschide o afacere pe internet ca in zilele noastre. Noi stim ca crearea unui magazin necesita timp si e nevoie de multa experienta si cunostiinte pentru a putea oferi cumparatorilor toate posibilitatile de a putea face comenzi online si diverse metode de achitare, precum si functionalitatea perfecta a tuturor paginilor. Noi va putem construi magazinul mult visat la un pret foarte bun in apox. 72 de ore. Daca doriti sa parcurgeti pas cu pas sa va familiarizati cu intreg procesul de construire a unui astfel de site, atunci puteti accesa articolul nostru.
Detalii

Diverse tipuri de site-uri


Experienta noastra ne permite sa construim si sa dezvoltam diverse tipuri de website-uri de la cele mai simple structuri pana la cele mai complexe. Nu ne este frica de cerintele dvs., si abia aseptam sa ne puneti la incercare puterile. Dezvoltam/adminstram si proiecte actuale care probabil au nevoie de actualizari si modificari noi.
Detalii

Rolul centrului digital

Organizarea unui centru dotat cu resurse tehnice performante si angajati calificati unde persoanele fizice si juridice vor avea acces la o deservire de inalta calitate, proiectare a sistemelor digitale si consultanta profesionala in domeniul IT.

De ce alegem CenDigi?

1. Preturi accesibile.
2. Abordare profesionista.
3. Proiectarea sistemelor de calcul dupa particularitatile situatiei si cererea clientului.
4. Interventie operativa la defectiuni neasteptate.
5. Personal amabil si intelegator

Descarca lista cu preturi

Preturilor sunt actualizate zilnic si pot fi descarcate de mai jos:
1. Birotica, imprimare si copiere – Descarca
2. Reparatie tehnica de calcul – Descarca
3. Componente si calculatoare – Viziteaza

Cu cea mai mare placere va invitam sa:
VinzariOnline.md a fost conceput cu ideea de a informa clientii intr-un mod mai simplu si accesibil de oriunde, despre produsele noi si de ce nu de a putea fi livrate direct la domiciliu.
Invitam pe toata lumea la discutii pe forumul dedicat voua. Aici oricine poate scrie/deschide o tema de discutie. Noi ne vom implica ca sa ajutam si sa luminam calea dvs.
forum
Avem si un catalog pentru cei ce doresc sa zimbeasca atunci cand au devenit fericiti alaturi de noi, sau pentru cei ce doresc sa planga din cauza ca n-au reusit sa ne bata atunci cand si-au dorit. Aici permitem la toti orice! 🙂
feedback1
Ultimele noutati
Cum instalezi pluginuri WordPress

Dupa ce ati instalat WordPress, primul lucru pe care fiecare incepator trebuie sa-l invete este cum sa instaleze un plugin-uri WordPress. Plugin-urile va permit sa adaugati noi caracteristici site-ului dvs web (spre exemplu: galerii, slide-rui, etc.). Exista mii de plugin-uri WordPress disponibile (unele sunt gratis, altele nu). In acest ghid , vom arata pas cu...

Creare magazin online gratuit cu wordpress

  Doriti sa creati un magazin online? Noi stim ca crearea unui magazin online poate fi dificila. De aceea am decis sa oferim o mana de ajutor tuturor celor ce sunt decisi sa-si deschida o afacere in mediul online cu ajutorul platformei WordPress. De ce este nevoie pentru a deschide un magazin online ? Niciodata...