Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
you can add the slider elements into a centered container in full width mode
Slide background
Slide background

Reparatia calculatoarelor


Reparam calculatoare si laptopuri la nivel de software (programe), precum si hardware (componentele electronice). Reparam si alta tehnica de oficiu, precum ar fi: imprimante, copiatoare, telefoane, fax-uri.
Detalii

Creare site web


Oferim servicii de creare si administrare a site-ului scolii dvs. Precum si construirea sau dezvoltarea site-urilor de prezentare pentru firme, companii sau agenti economici. Dezvoltam magazine online la cele mai bune preturi si la cea mai inalta calitate.
Detalii

Multiplicare si birotica


Dispunem de o sala echipata cu cele mai noi tehnologii de copiere, imprimare, legare, copertare si scanare. Numai aici lucrarile dumneavoastra pot capata un aspect ingrijit si convingator.
Detalii

Logistica si programare


Toate serviciile noastre sunt axate pe proiectarea si implementarea IT (Tehnologiile Informationale). Programare si proiectare profesionala este rezultatul experientei de aproape 10 ani în domeniul IT.
Detalii

Notare Online


Serviciul de notare online este un adaos la site-ul dvs. In aceste timpuri este binevenit un astfel de serviciu pentru orice scoala. Profesorii, Elevii si Parintii au acces la notele elevilor oricind de oriunde.
Detalii

Factura Electronica


Acest produs este destinat pentru detinatorii de firme si alte institutii ce emit facturi clientilor lor.
Detalii

Rolul centrului digital

Organizarea unui centru dotat cu resurse tehnice performante si angajati calificati unde persoanele fizice si juridice vor avea acces la o deservire de inalta calitate, proiectare a sistemelor digitale si consultanta profesionala in domeniul IT.

De ce alegem CenDigi?

1. Preturi accesibile.
2. Abordare profesionista.
3. Proiectarea sistemelor de calcul dupa particularitatile situatiei si cererea clientului.
4. Interventie operativa la defectiuni neasteptate.
5. Personal amabil si intelegator

Descarca lista cu preturi

Preturilor sunt actualizate zilnic si pot fi descarcate de mai jos:
1. Birotica, imprimare si copiere – Descarca
2. Reparatie tehnica de calcul – Descarca
3. Componente si calculatoare – Viziteaza

Cu cea mai mare placere va invitam sa:
VinzariOnline.md a fost conceput cu ideea de a informa clientii intr-un mod mai simplu si accesibil de oriunde, despre produsele noi si de ce nu de a putea fi livrate direct la domiciliu.
Invitam pe toata lumea la discutii pe forumul dedicat voua. Aici oricine poate scrie/deschide o tema de discutie. Noi ne vom implica ca sa ajutam si sa luminam calea dvs.
forum
Avem si un catalog pentru cei ce doresc sa zimbeasca atunci cand au devenit fericiti alaturi de noi, sau pentru cei ce doresc sa planga din cauza ca n-au reusit sa ne bata atunci cand si-au dorit. Aici permitem la toti orice! :)
feedback1
Ultimele noutati
MICROSOFT ANUN?? PRE?UL DE UPGRADE LA WINDOWS 8 PRO – $39.99.

Potrivit unor zvonuri Microsoft urma s? ofere clien?ilor sistemului de operare Windows 7 upgrade p?n? la Windows 8 Pro începînd cu 2 iunie 2012. Deoarece upgrade-ul va avea loc de la Windows 7 la 8 Pro, acesta nu va fi gratuit. Cei care au Windows 7 vor putea beneficia de upgrade contra unei sume de...