Bine De Stiut

 • Creare Blog WordPress

  Doriti sa creati un blog WordPress? Noi stim cat de dificil poate fi acest proces daca nu esti familiarizat cu acest domeniu. Noi venim in ajutorul dvs cu niste simple sfaturi

 • Securitatea unui site WordPress.

  Securitatea unui site WordPress este un subiect de mare importanta pentru orice administrator de pagina web .In fiecare saptamana Google blocheaza 20 000 de site-rui cu virusi .Daca luati in serios site-ul dvs, trebuie sa acordati atentie securitatii WordPress.

 • Creare magazin online gratuit cu wordpress

  Doriti sa creati un magazin online? Noi stim ca crearea unui magazin online poate fi dificila. De aceea am decis sa oferim o mana de ajutor tuturor celor ce sunt decisi sa-si deschida o afacere in mediul online cu ajutorul platformei WordPress.

 • Best premium WordPress Themes.

  All leading WordPress Themes have been rated with 5 stars by the users who used these themes on their websites. A theme can't ever be perfect and sometimes it might not work the same for everyone and in this case the customer support is very important. So, we present most popular and highly rated themes.

Multiplicare si Birotica - Scanare, Printare, Copiere

Noi tinem cont de progresul tehnologic de aceia avem succes. Doar la noi puteti beneficia de un complex de servicii in acelasi timp.

Copiere. Efectuare copii calitative de format a hirtiei de pina A3.
Sistemul de copiere este digital cu optiuni de imbunatatire a imaginii surse. Foarte repede si la un pret convenabil copiem carti, documente voluminoase, proiecte si alte lucrari, care la un copiator simplu necesita timp dublu sau poate si inzecit.


Imprimare prin tehnologia laser sau jet pe foi simple sau fotografice Imprimare prin tehnologia laser sau jet pe foi simple sau fotografice.
a) Color format pina A3.
b) Negru format pina A3 pe foi simple, fotgrafice sau cartonate (carti de vizita).


Scanare imagini sau documente in format imagine sau text. Imaginile tale le poti impartasi cu prietenii si familia ta care sunt departe de casa doar tranformindu-le in imagini digitale prin serviciul de scanare. Iar un document imprimat pe foaie poate deveni doar intr-un minut un document bun de modificat in forma digitala si portabil pe orice sursa de stocare.


Elaborare texte in formatele *.doc, *.xls, *.pub s.a. Transformam o lucrare scrisa de mina in una elaborata profesionist, interesanta si atractiva. O sumedenie de calcule facute pe o hirtie pot deveni o foaie electronica compacta cu totaluri calculate automat si grafice colorate pentru un aspect mai impresionant.


Trimitere scrisori electronice si fax-uri. Pentru cei care nu-si permit un abonament la internet sau nu au un aparat FAX, pot beneficia de serviciile noastre rapid si calitativ.


Legare, copertare formate de pina la A3 si plastificare. O gramada de foi pot deveni o lucrare stiintifica, de curs sau de diploma buna de prezentat oriunde. Aceasta este posibil doar prin legare si copertare. Actele personale care sunt expuse la deteriorare purtindule zi de zi va pot crea probleme de identificare si cheltuieli aditionale! Acum nu va mai faceti grija deoarece exista procedeul de plastificare.