Bine De Stiut

  • De ce este nevoie de deservire tehnica?

    Deservirea tehnica a unui computer este obligatorie, deoarece praful acumulat duce la deteriorarea pieselor. In cazul in care nu se face deservirea la timp se risca defectiunea computerului.

  • Riscurile de a nu folosi un antivirus

    Practic, instalarea unui antivirus este esentiala pentru functionarea PC-ului intr-o era in care beneficiem de acces permanent la internet si de posibilitatea de a transfera date printr-o multitudine de metode.

  • Care sunt cauzele ca PC-ul este lent

    Daca calculatorul dvs. a devenit lent ar trebuie sa va ingrijoreze acest lucru deoarece ceva nu functioneaza cum ar trebui. Cauzele pot fi multe dar dintre cele mai des intalnite sunt: infeCtiile cu virusi, defectiuni la HDD-uri, insuficienta memoriei operative sau a procesorului.

Multiplicare si Birotica - Scanare, Printare, Copiere

Noi tinem cont de progresul tehnologic de aceia avem succes. Doar la noi puteti beneficia de un complex de servicii in acelasi timp.

Copiere. Efectuare copii calitative de format a hirtiei de pina A3.
Sistemul de copiere este digital cu optiuni de imbunatatire a imaginii surse. Foarte repede si la un pret convenabil copiem carti, documente voluminoase, proiecte si alte lucrari, care la un copiator simplu necesita timp dublu sau poate si inzecit.


Imprimare prin tehnologia laser sau jet pe foi simple sau fotografice Imprimare prin tehnologia laser sau jet pe foi simple sau fotografice.
a) Color format pina A3.
b) Negru format pina A3 pe foi simple, fotgrafice sau cartonate (carti de vizita).


Scanare imagini sau documente in format imagine sau text. Imaginile tale le poti impartasi cu prietenii si familia ta care sunt departe de casa doar tranformindu-le in imagini digitale prin serviciul de scanare. Iar un document imprimat pe foaie poate deveni doar intr-un minut un document bun de modificat in forma digitala si portabil pe orice sursa de stocare.


Elaborare texte in formatele *.doc, *.xls, *.pub s.a. Transformam o lucrare scrisa de mina in una elaborata profesionist, interesanta si atractiva. O sumedenie de calcule facute pe o hirtie pot deveni o foaie electronica compacta cu totaluri calculate automat si grafice colorate pentru un aspect mai impresionant.


Trimitere scrisori electronice si fax-uri. Pentru cei care nu-si permit un abonament la internet sau nu au un aparat FAX, pot beneficia de serviciile noastre rapid si calitativ.


Legare, copertare formate de pina la A3 si plastificare. O gramada de foi pot deveni o lucrare stiintifica, de curs sau de diploma buna de prezentat oriunde. Aceasta este posibil doar prin legare si copertare. Actele personale care sunt expuse la deteriorare purtindule zi de zi va pot crea probleme de identificare si cheltuieli aditionale! Acum nu va mai faceti grija deoarece exista procedeul de plastificare.