Bine De Stiut

 • Creare Blog WordPress

  Doriti sa creati un blog WordPress? Noi stim cat de dificil poate fi acest proces daca nu esti familiarizat cu acest domeniu. Noi venim in ajutorul dvs cu niste simple sfaturi

 • Securitatea unui site WordPress.

  Securitatea unui site WordPress este un subiect de mare importanta pentru orice administrator de pagina web .In fiecare saptamana Google blocheaza 20 000 de site-rui cu virusi .Daca luati in serios site-ul dvs, trebuie sa acordati atentie securitatii WordPress.

 • Creare magazin online gratuit cu wordpress

  Doriti sa creati un magazin online? Noi stim ca crearea unui magazin online poate fi dificila. De aceea am decis sa oferim o mana de ajutor tuturor celor ce sunt decisi sa-si deschida o afacere in mediul online cu ajutorul platformei WordPress.

 • Cum instalezi pluginuri WordPress.

  Plugin-urile va permit sa adaugati noi caracteristici site-ului dvs web (spre exemplu: galerii, slide-rui, etc.). Exista mii de plugin-uri WordPress disponibile (unele sunt gratis, altele nu). In acest ghid , vom arata pas cu pas cum se instaleaz un plugin WordPress.

Logistica si Programare

Toate proiectele iau nastere aici. Sectia de Logistica si Programare (SLP).

Reprogramare cipuri BIOS, FLASH, FLASHROM si EPROM

Alcatuirea sistemelor de calcul la nivel hardware pe mina clientului in dependenta de genul de activitate si dotarea acestuia cu programe necesare.

Proiectarea si configurrea retelelor informatice in birouri, clase de calculatoare si sali de conferinte

Proiectare, instalare si configurarea retelelor informatice prin unde electro-magnetice (Wi-Fi), atit la distanta mica cit si la distanta mare.

Efectuare pagini internet pentru firme si persoane private.

Construire si programare a bazelor de date pe MYSQL.

Progamare in limbaj JAVA.

Alcatuim programe de evidenta afacerii in sectorul privat.